Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Laulavat Sadepisarat:
Näen musikaalin nyt ensimmäistä kertaa. Kaikki näyttelijät osaavat laulaa loistavasti ja livebändi on kiva. Pieni miinus on, että moni hahmoista on vedetty liian yli. ****

 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Posketonta menoa, kiitos taas!
 

Simply the Best:
Let's dance soi niin komeasti että huh huh.
 

Teillä on todella upea paikka! Olimme katsomassa Abba-showta 8.3. Ruoka oli hyvää. Parasta
showssa olivat naiset, naislalulajat sopivat rooliinsa, tanssijat olivat hyviä ja akrobaatti loistava!
 

Oltiin katsomassa Queen-musikaali la 15.3. Oli aivan kertakaikkisen upea esitys! Parasta pitkään aikaan! Huikeat näyttelijät,
lahjakas bändi, simiä hivelevä puvustus ja fiilistä nostattavat valot. Myös Palatsi paikkana oli tunnelmallinen ja mukava,
sekä ruoka että palvelu, viimeisen  päälle. Erityskiitos Freddien Kimmolle, mahtavaa tulkintaa!
 

Vaippaikäisestä asti Queeniä kuunnelleena minut houkuteltiin väkisin tällaiseen Freddie-vainaan rienaukseen mukaan. Ennen alkua vähän pelotti ja hirvitti, että kauankohan tämä kestää ja että tajuaakohan nämä amatöörit minkälaisen asian kanssa ovat tekemisissä :D. Nooh, täytyy kyllä näin jälkeenpäin myöntää, että unohtakaa kaikki ennakkoluulot (joihin ymmärrettävästi on syynsä) ja menkää katsomaan tämä show! Tämän Freddien näkeminen lavalla nimittäin on oikeasti elämys!
 

Punainen Mylly:
Paula Thesleff, Jenni Pylkkänen ja Tiina Lampinen ovat sirkustaiteen mestareita eikä siitä jäänyt mitään epäselvää.
 

Kiitos upeasta päiväesityksestä. Kimmo on suvereeni ja otti taas lavan haltuun. Hieno esitys koko porukalta ja tunnelma oli katossa! Menkää ihmeessä katsomaan jos jos vielä ette ole käyneet.
 

No huhhuh! Kyllä oli Me And My Bodyguard ihan huikea ja paras tähänastisista esityksistänne! Annan kyllä viisi tähteä! Esityksen tempo oli hyvä ja lauluosuudet ihan huippuja.
 

Punainen Mylly:
Kaija Serpentiinin suunnittelema upea, värikäs puvustus tulee suoraan muodin mekasta.
 

Kävimme pe 30.5. katsomassa ja kuuntelemassa Me And My Bodyguardia. Aivan mahtava, kiitos kaikille! Laura on upea ja valovoimainen esiintyjä ja se ääni!!! Olemme edelleen mykistyneitä hänen äänestään!!! Välittäkää miljoonasti kiitoksia kaikille ja erityisesti Lauralle.
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne... Harvoin esityksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!

 

Show Must Go On:
Olimme juuri porukalla katsomassa SMGO esitystä ja täytyy sanoa, että koskaan en ole Suomessa nähnyt mitään näin hienoa! Freddie Mercuryn rooliin oli valittu kerrassaan upea esiintyjä. Pakko oli ihan laulaa mukana, kun eläytyi esityksiin niin täydestä. Mahtava kokonaisuus!
"Kimmo Blom on täydellinen Freddie! Ja Miro Honkanen takuuvarma... Aivan sama mitä esittää... Tykkään!!! Muistan hänet jo Seinäjoen ajoilta ja hänen Elviksensä on aivan yhtä huippuluokkaa kuin tämä Blomin esitys!!!"

 

Blues Brothers:
Aivan loistava ensi-ilta. Täysipainoinen ilta ja taitavat esiintyjät. Paras show mitä teillä nähty!
 

Laulavat Sadepisarat:
Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****
 

Punainen Mylly:
Punaisen Myllyn pääosassa ovat kaunis ja raikas Laura Virtala ja miehekäs Sami Uotila. -- Parin välillä on kipinöintiä, joka tekee tarinasta uskottavan. -- Suureen intohimoon liittyy tietysti keuhkotauti, joka muuttaa palavan rakkauden musertavaksi tragediaksi.
 

Abba - Dancing Queen:
Onneksi olkoon koko Palatsin tiimille - olin ensi kertaa tutustumassa paikkaan Abba-musikaalin myötä ja yllätyin positiivisesti. Paikkaan on satsattu, palvelu pelasi (henkilökuntaa riittävästi!), miljöö kaunis ja musikaali iloa pirskahtelava ja ammattimaisesti toteutettu. Että meidän Suomen Tampereelta löytyi tällainen helmi... Tsemiä vaan jatkossakin!

 

Simply the Best:
Upeaa! Marika Krook, Kimmo Blom, Miro Honkanen ja muut. Aivan mahtava elämys, kiitos kaikille!
 

Show Must Go On:
Sanat eivät riitä kuvailemaan, kuinka paljon pidimme esityksestä, joka oli meidän kaikkien mielestä parasta, mitä olemme Suomessa nähneet. Jokainen kuunteli ja katsoi ällistyneenä Kimmo Blomin suoritusta. Eikä kukaan muukaan esiintyjistä ollut sen huonompi. Tämä oli esitys, jossa ei ole heikonta lenkkiä ja aika meni kuin siivillä.
 

Ajankohtaista

POLEENI, PIEKSÄMÄKI OSTA LIPPU
24.11. klo 19:00
Golden ABBA Show
KULTTUURITALO KORUNDI, ROVANIEMI LOPPUUNMYYTY OSTA LIPPU
KULTTUURITALO VIRTA, IMATRA OSTA LIPPU
           lisää     >> 
POLEENI, PIEKSÄMÄKI OSTA LIPPU
24.11. klo 19:00
Golden ABBA Show
KULTTUURITALO KORUNDI, ROVANIEMI LOPPUUNMYYTY OSTA LIPPU
KULTTUURITALO VIRTA, IMATRA OSTA LIPPU
           lisää     >>