Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

Blues Brothers:
Blues Brothers oli hienosti toteutettu ja ravintolasali todella idyllinen ja hieno. Omistajapariskunnalle terveiset ja onnittelut hienosta liikeideasta. KIITOS!
 

Me and My Bodyguard
"Sanattomaksi veti, uskomaton elämys katsoa ja kuulla lahjakkaiden laulajien tulkintoja! Tämän parempaa ei voi olla. Suosittelen ERITYISEN VAHVASTI että menette katsomaan ko esitystä."

"Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!"

"Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!"

"Laura on kyllä HYVÄ!"
 

Laulavat Sadepisarat:
Musikaali on ollut vauhdikas, puvut nättejä, ja kaikki ovat osanneet laulaa hyvin. Erityisesti Satu Silvon roolihahmo on naurattanut. ****
 

Kaunotar ja hirviö:
Esitys oli mahtava, siitä nautti sekä mukana olevat oppilaat 16-25 vuotta sekä 7-vuotias tyttäreni. Näyttelijöille/tanssijoille hirrrveesti tsemppiä, ammattilaisen ottein vetivät setin läpi. Ja jäde oli taivaallista! Hyvää kevään jatkoa!
 

Tämä Tuuliajolla-musikaali oli kyllä rock!!! Aivan huippufiilis!
 

Show Must Go On:
Olimme juuri porukalla katsomassa SMGO esitystä ja täytyy sanoa, että koskaan en ole Suomessa nähnyt mitään näin hienoa! Freddie Mercuryn rooliin oli valittu kerrassaan upea esiintyjä. Pakko oli ihan laulaa mukana, kun eläytyi esityksiin niin täydestä. Mahtava kokonaisuus!
"Kimmo Blom on täydellinen Freddie! Ja Miro Honkanen takuuvarma... Aivan sama mitä esittää... Tykkään!!! Muistan hänet jo Seinäjoen ajoilta ja hänen Elviksensä on aivan yhtä huippuluokkaa kuin tämä Blomin esitys!!!"

 

Laulavat Sadepisarat:
Näen musikaalin nyt ensimmäistä kertaa. Kaikki näyttelijät osaavat laulaa loistavasti ja livebändi on kiva. Pieni miinus on, että moni hahmoista on vedetty liian yli. ****

 

Kaunotar & Hirviö:
Kaunotar &hirviö oli kyllä tosi hieno! Hetken mielijohteesta päätimme lähteä tyttären kanssa ja kyllä kannatti! Ihan pro-meininkiä vaikka kaikki esiintyjät oli tietääkseni vielä harrastelijoita? Monissa ammattilaitoksissa vedetään paljon huonommin! 5-vuotiaan tyttären mieleen oli erityisesti rouva kannu ja isä tykkäsi ehdottomasti eniten parivaljakosta Alfons&Törppö. Duo varasti shown minkä kerkesi! Heitä olisi mielellään katsonut enemmänkin! Kiitos vielä ja toivottavasti Palatsissa saadaan nauttia jatkossakin laadukkaasta perheteatterista:)
 

Hurriganesia suosittelen ehdottomasti. Varsinkin heille joiden nuoruudessa Hurriganes oli täyttä rautaa. Musiikki vei mukanaan ja sai yleisön villiintymään.
 

Oltiin lauantain risteilyllä mukana. Upea esitys, ylitti kaikki odotukset ja matkustajat keinuttivat laivaa haltioissaan. Kiitos!
 

Punainen Mylly:
Punainen Mylly on säpinää ja sähköä ja kiehtovan eriskummallinen yhdistelmä oopperaa, musikaalia ja moderneja pop-hittejä.
 

Remu & the Hurriganes:
"Annika Eklund hoitelee sujuvasti seitsemisen erilaista roolia Remun Eeva-äidistä romanimummoon ja poliisista tanssityttöön. Päivi Lepistö hanskaa roolinsa myös mainiosti."
 

Oltiin katsomassa Queen-musikaali la 15.3. Oli aivan kertakaikkisen upea esitys! Parasta pitkään aikaan! Huikeat näyttelijät,
lahjakas bändi, simiä hivelevä puvustus ja fiilistä nostattavat valot. Myös Palatsi paikkana oli tunnelmallinen ja mukava,
sekä ruoka että palvelu, viimeisen  päälle. Erityskiitos Freddien Kimmolle, mahtavaa tulkintaa!
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Kiitos upeasta päiväesityksestä. Kimmo on suvereeni ja otti taas lavan haltuun. Hieno esitys koko porukalta ja tunnelma oli katossa! Menkää ihmeessä katsomaan jos jos vielä ette ole käyneet.
 

AUTIOTALOSSA:

Iso kiitos!
Upea ensi-ilta: Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle - Neumannille, joka sen todella ansaitseekin!:)
 

Remu & the Hurriganes:
"Musikaalin ehdoton moottori on Miro Honkanen, josta rumpujen takana sukeutuu hämmästyttävän uskottava Remu. Honkanen paukuttaa rumpuja autenttisella tyylillä ja saa olemukseensa aimo annoksen Aaltoselle ominaista fyysisyyttä."
 

Abba - Dancing Queen:
Olimme la 1.6. päivällä katsomassa Abba Dancing Queen -esitystä. Show oli upea, nautimme siitä kovasti. Myös keittiön antimet olivat herkullisia, ja palvelu oli erittäin ystävällistä, paljon kiitoksia! Hyvä sana kulkee. Eri tilanteissa kun mahdollisuus tulee, niin voin todellakin suositella teatterinne ohjelmistoa, puitteita ja palvelua. Olen useammassa järjestössä mukana, joten vien viestiä eteenpäin. Hyvää kesää! :)
"Tykkäsin aivan mielettömän paljon. Toiset kappaleet kosketti tosi lujaa ja huh mitkä äänet, hyvä bändi, mahtavat taustatanssijat. Kiva matka Abban alusta - loppuun."
 

Show Must Go On:
Juuri kenenkään ei pitäisi vetää Queenia livenä, koska kukaan ei kuitenkaan pysty siihen. Tämä on yleinen totuus. Kuitenkin nythän on niin, että Kimmo on se poikkeus tuohon sääntöön. Olin tsekkaamassa 6.4.Peacockissa. Tippa tuli linssiin noin sata kertaa, koska Kimmo veti niin käsittämättömän hyvin ja oikeutta tehden. En ole ikinä kuullut mitään noin mahtavaa. Tervetuloa syksyllä Peacockiin uudestaan.

 

Simply the Best:
Upeaa! Marika Krook, Kimmo Blom, Miro Honkanen ja muut. Aivan mahtava elämys, kiitos kaikille!