Pienennä

Katsojapalautetta

Katsojapalautetta

Pienennä

AUTIOTALOSSA-ROCKMUSIKAALI:

- Iso kiitos! Huikeat roolisuoritukset, taitavat muusikot ja mestarillinen käsikirjoitus & ohjaus takasivat kaikin tavoin liikuttavan aikamatkan Suomi-ilmiöiden 80-luvulle, ja koko esitys teki kunniaa suurelle persoonalle, elävälle legendalle Neumanille, joka on sen todella ansainnutkin.

- Suosittelen, aivan huikea show!

- Oli kyllä niin loistava esitys, että tekis mieli tulla uusiks!

- Oltiin kattomassa ja tykättiin kovasti, Pohjanmaan porukka kiittää.

- Oli kyllä niin hyvä esitys, olis kuunnellu ja kattonu viälä pirempähänkin.

- Ari on ilmiömäinen Neumann! Todella hieno ja koskettava suoritus laulajamestarilta!

 

Laulavat Sadepisarat:
Näen musikaalin nyt ensimmäistä kertaa. Kaikki näyttelijät osaavat laulaa loistavasti ja livebändi on kiva. Pieni miinus on, että moni hahmoista on vedetty liian yli. ****

 

Remu & the Hurriganes:
"Näiden äijien jaloissa eivät Hurriganes bootsit purista. Sen todistaa myös hyväksyvästi vislaava ja aplodeeraava yleisö."
 

Oltiin katsomassa Queen-musikaali la 15.3. Oli aivan kertakaikkisen upea esitys! Parasta pitkään aikaan! Huikeat näyttelijät,
lahjakas bändi, simiä hivelevä puvustus ja fiilistä nostattavat valot. Myös Palatsi paikkana oli tunnelmallinen ja mukava,
sekä ruoka että palvelu, viimeisen  päälle. Erityskiitos Freddien Kimmolle, mahtavaa tulkintaa!
 

Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!
 

Punainen Mylly:
Kaija Serpentiinin suunnittelema upea, värikäs puvustus tulee suoraan muodin mekasta.
 

Kaunotar & Hirviö:
Kaunotar &hirviö oli kyllä tosi hieno! Hetken mielijohteesta päätimme lähteä tyttären kanssa ja kyllä kannatti! Ihan pro-meininkiä vaikka kaikki esiintyjät oli tietääkseni vielä harrastelijoita? Monissa ammattilaitoksissa vedetään paljon huonommin! 5-vuotiaan tyttären mieleen oli erityisesti rouva kannu ja isä tykkäsi ehdottomasti eniten parivaljakosta Alfons&Törppö. Duo varasti shown minkä kerkesi! Heitä olisi mielellään katsonut enemmänkin! Kiitos vielä ja toivottavasti Palatsissa saadaan nauttia jatkossakin laadukkaasta perheteatterista:)
 

AUTIOTALOSSA:

Hei!

Kiitos viihdyttävästä esityksestä! Käsikirjoitus ja musiikkivalinnat olivat onnistuneet hyvin.
Uuden teatterin puitteet ovat vaatimattomat verrattuna entiseen Hämeenkadun tilaan, mutta tässä tilassa on paljon mukavampi, kotoisampi ja rennompi fiilis! Kertakaikkiaan onnistunut ilta ja tekee mieli tulla teille uudestaan.
Tätä esitystä voi myös suositella muille.
 

Remu & the Hurriganes:
"Musikaalin ehdoton moottori on Miro Honkanen, josta rumpujen takana sukeutuu hämmästyttävän uskottava Remu. Honkanen paukuttaa rumpuja autenttisella tyylillä ja saa olemukseensa aimo annoksen Aaltoselle ominaista fyysisyyttä."
 

Remu & the Hurriganes:
"Remu & the Hurriganes-musikaali jyrää kuin täysperävaunurekka alamäessä. Liinoja ei pistetä kiinni, kun vauhtiin on päästy."
 

Punainen Mylly:
Paula Thesleff, Jenni Pylkkänen ja Tiina Lampinen ovat sirkustaiteen mestareita eikä siitä jäänyt mitään epäselvää.
 

Blues Brothers:
Blues Brothers oli hienosti toteutettu ja ravintolasali todella idyllinen ja hieno. Omistajapariskunnalle terveiset ja onnittelut hienosta liikeideasta. KIITOS!
 

Simply the Best:
Yleisö saa todistaa sellaista hittitykitystä, että oksat pois.
 

Blues Brothers:
Oli ilo katsoa kuinka esiintyjät antoivat kaikkensa ja saivat yleisön mukaan esitykseen.
 

Punainen Mylly:
Punainen Mylly on säpinää ja sähköä ja kiehtovan eriskummallinen yhdistelmä oopperaa, musikaalia ja moderneja pop-hittejä.
 

Me and My Bodyguard
"Sanattomaksi veti, uskomaton elämys katsoa ja kuulla lahjakkaiden laulajien tulkintoja! Tämän parempaa ei voi olla. Suosittelen ERITYISEN VAHVASTI että menette katsomaan ko esitystä."

"Me And My Bodyguard oli aivan upea esitys ja kaikki laulajat lauloivat loistavasti. Laura Voutilainen mukaan lukien. Kannattaa mennä ehdottomasti katsomaan kaikkien tämä esitys!"

"Kannattaa ehdottomasti mennä! Huippuhyvä esitys ja tunnelma!"

"Laura on kyllä HYVÄ!"
 

Hurriganesia suosittelen ehdottomasti. Varsinkin heille joiden nuoruudessa Hurriganes oli täyttä rautaa. Musiikki vei mukanaan ja sai yleisön villiintymään.
 

Oltiin lauantain risteilyllä mukana. Upea esitys, ylitti kaikki odotukset ja matkustajat keinuttivat laivaa haltioissaan. Kiitos!
 

Simply the Best:
Upeaa! Marika Krook, Kimmo Blom, Miro Honkanen ja muut. Aivan mahtava elämys, kiitos kaikille!
 

Remu & the Hurriganes:
Tuhannet kiitokset eilisestä esityksestä Peacockissa Remu ja Hurriganes. Täytyy sanoa, että esitys oli täyttä rautaa! Olen nauranut vielä seuraavana päivänäkin Remun kommenteille Albert Järviselle jne...
Harvoin esiyksissä on tällaisia juhlahetkiä kuin eilen!